Majitele firmy Ing. Jana Šovčika jsem se zeptali:
V čem spočívá tajemství kvality Vašich produktů?
Vycházíme z tradičních receptur našich babiček. Chleba pečeme v moderních parních pecích klasickým způsobem, kdy necháme všechny procesy volně rozvinout. Ne zrychleně, aby střídka chleba byla na druhý den sypací nebo drolivá. Tradiční klasický způsob výroby kvasovým vyváděním zajišťuje jeho výjimečnou trvanlivost, nejlehčí stravitelnost podpořenou vysokým obsahem látek pro zdravé zažívání a také jedinečnou chuť.
Jaké produkty kromě chleba ještě vyrábíte?
Je to houskový klasický, bramborový a speciální tak zvaně Karlovarský knedlík. Všechny se dělají ručně a každý z nich je svým způsobem jedinečný a zcela se odlišuje od ostatních. Chuťově i technologicky. Vstupní suroviny, a to především mouka je podrobena vždy laboratorním zkouškám, což má vliv na výslednou kvalitu výrobku. Jdeme cestou výzkumu a zdokonalování jak míchacích tak varných technologií, z čehož vyplývá nenapodobitelnost, jedinečnost a originalita těchto produktů. Kromě knedlíků děláme i nejrůznější pečivo, zde klademe obrovský důraz na dávkování surovin. Maximální přesnost dávkování a kombinace pomalého a rychlého mísení těsta zaručuje kvalitní výsledek.
Jak fungují nákupy přes internet a jaký je zájem spotřebitelů?
Prostřednictvím www.echleba.cz si lidé mohou objednávat čerstvý chleba, pečivo i knedlíky přímo do svého obydlí, a to v jimi zvoleném čase. Tato roznášková služba je navíc zdarma, platba za dodané výrobky probíhá jen hotově při jejich předání. Objednávky přijímáme sedm dní v týdnu, ale rozvoz pečiva provádíme pouze ve všední dny, od pondělí do pátku. O víkendech a svátcích nikoliv. Pokud jde o druhou část otázky, lidé si cení ušetřeného času i pohodlí a zároveň záruky kvality a čerstvosti našich produktů.
Jak je takovéto pečivo baleno?
Objednané pečivo je baleno v prostorech pro tento účel vyhrazených, které navazují na expedici, do níž se červě upečené výrobky dopoledne dostávají přímo z výroby.
Děkuji za rozhovor
Zaujal vás článek?
Autor: redakce
Místo pro Vaše odkazy. V případě splnění registračních podmínek zdarma zveřejníme.
Vyhledávání Nová registraceChcete zůstat v obraze? Připojte se k naší komunitě profesionálů. Objednejte si zasílání nejaktuálnějších příspěvků mailem.
Přihlásit k odběru
Nový příspěvek do diskuse