https://www.traditionrolex.com/18
Od receptur našich babiček až po objednávání přes Internet na www.echleba.cz
  

Od receptur našich babiček až po objednávání přes Internet na www.echleba.cz


Společnost MAYAK Corporation, a.s. vznikla před 14 lety. Úspěchu mezi spotřebiteli dosáhla skloubením zkušeností z oblasti tradičních pekařských provozů a klasických technologií. Nyní má více než 60 zaměstnanců a své výrobky distribuuje po celé Severní Moravě. Zákazníci tohoto regionu najdou křupavé pečivo společnosti MAYAK nejen v obchodech, ale mohou si ho objednat přes internet rovnou do svých domovů. Tento rozvoz je zcela zdarma.




Majitele firmy Ing. Jana Šovčika jsem se zeptali:

V čem spočívá tajemství kvality Vašich produktů?

Vycházíme z tradičních receptur našich babiček. Chleba pečeme v moderních parních pecích klasickým způsobem, kdy necháme všechny procesy volně rozvinout. Ne zrychleně, aby střídka chleba byla na druhý den sypací nebo drolivá. Tradiční klasický způsob výroby kvasovým vyváděním zajišťuje jeho výjimečnou trvanlivost, nejlehčí stravitelnost podpořenou vysokým obsahem látek pro zdravé zažívání a také jedinečnou chuť.

Jaké produkty kromě chleba ještě vyrábíte?

Je to houskový klasický, bramborový a speciální tak zvaně Karlovarský knedlík. Všechny se dělají ručně a každý z nich je svým způsobem jedinečný a zcela se odlišuje od ostatních. Chuťově i technologicky. Vstupní suroviny, a to především mouka je podrobena vždy laboratorním zkouškám, což má vliv na výslednou kvalitu výrobku. Jdeme cestou výzkumu a zdokonalování jak míchacích tak varných technologií, z čehož vyplývá nenapodobitelnost, jedinečnost a originalita těchto produktů. Kromě knedlíků děláme i nejrůznější pečivo, zde klademe obrovský důraz na dávkování surovin. Maximální přesnost dávkování a kombinace pomalého a rychlého mísení těsta zaručuje kvalitní výsledek.

Jak fungují nákupy přes internet a jaký je zájem spotřebitelů?

Prostřednictvím www.echleba.cz si lidé mohou objednávat čerstvý chleba, pečivo i knedlíky přímo do svého obydlí, a to v jimi zvoleném čase. Tato roznášková služba je navíc zdarma, platba za dodané výrobky probíhá jen hotově při jejich předání. Objednávky přijímáme sedm dní v týdnu, ale rozvoz pečiva provádíme pouze ve všední dny, od pondělí do pátku. O víkendech a svátcích nikoliv. Pokud jde o druhou část otázky, lidé si cení ušetřeného času i pohodlí a zároveň záruky kvality a čerstvosti našich produktů.

Jak je takovéto pečivo baleno?

Objednané pečivo je baleno v prostorech pro tento účel vyhrazených, které navazují na expedici, do níž se červě upečené výrobky dopoledne dostávají přímo z výroby.

Děkuji za rozhovor


Zaujal vás článek?   


Autor: redakce



V diskusi zatím není žádný příspěvek. Buďte první!

Nový příspěvek do diskuse



Katalog firem,
produktů a služeb

Místo pro Vaše odkazy. V případě splnění registračních podmínek zdarma zveřejníme.

Vyhledávání Nová registrace

Newsletter

Chcete zůstat v obraze? Připojte se k naší komunitě profesionálů. Objednejte si zasílání nejaktuálnějších příspěvků mailem.

Přihlásit k odběru
Podnikatelský svaz pekařů a cukrářů
TEN ART, spol. s r.o.
Vyzkoušej Ekonomický Software DUNA
Výstaviště České Budějovice a.s.
MODERNÍ TECHNOLOGIE PRO POTRAVINÁŘSKÝ PRŮMYSL IV
Futurpol - dodáváme a servisujeme ucelená řešení pro pekárenské a potravinářské provozy a surovinová hospodářství.