Přednášející na semináři budou informovat o situaci v pekařském a cukrářském oboru včetně očekávání letošní sklizně obilovin a následného vývoje trhu s moukou. Výrobci a dodavatelé technologií budou prezentovat své novinky a na své si přijdou i milovníci regionálních specialit, kteří se budou chtít inspirovat produkty z různých koutů České republiky.
Součástí akce se tradičně stane soutěž o nejhezčí dožínkový koláč. O pořadí rozhodnou svým hlasováním samotní návštěvníci Země živitelky.
Zaujal vás článek?
Autor: Petr Hajný
Místo pro Vaše odkazy. V případě splnění registračních podmínek zdarma zveřejníme.
Vyhledávání Nová registraceChcete zůstat v obraze? Připojte se k naší komunitě profesionálů. Objednejte si zasílání nejaktuálnějších příspěvků mailem.
Přihlásit k odběru
Nový příspěvek do diskuse