Po Americe, Africe, Asii a mnoha zemích z EU je již pár měsíců otevřena první prodejna ve střední Evropě a to v Praze.
S touto prodejnou přichází do Česka nový koncept této společnosti. Francouzští majitelé kladou důraz na zachování původních technologií a hlavně originální chutě. Co to znamená? Produkce je jedinečná zejména v surovinách a základu. Materiály k výrobě jsou z Francie a peče se z mouky, která se vyrábí z takzvané zimní pšenice. Ta je navíc mletá podle staré tradice kamenem. Výnosnost starodávného druhu pšenice je o třetinu menší než u moderních odrůd. Výhodou ale je, že pečivo z této mouky vyniká opravdu originální chutí, barvou a vzhledem.
Ale zpátky do obchodu Paul. Tady najdete minimálně 20 druhů originálního pečiva a denně se tu vystřídá minimálně 500 spokojených zákazníků. Ti si mohou vychutnat výborné pečivo v příjemném prostředí a co víc, vše je za "domácí" ceny. Croissant totiž stojí podle našich zjištění příjemných 19 a francouzská bageta přijatelných 25 korun. K tomu si připočtěte dobrou pověst podniku, pohodovou atmosféru a stále čerstvé pečivo.
Až budete v Praze, tak Paul je pekařství, které vás jistě nezklame.
Zaujal vás článek?
Autor: redakce
Místo pro Vaše odkazy. V případě splnění registračních podmínek zdarma zveřejníme.
Vyhledávání Nová registraceChcete zůstat v obraze? Připojte se k naší komunitě profesionálů. Objednejte si zasílání nejaktuálnějších příspěvků mailem.
Přihlásit k odběru
Nový příspěvek do diskuse