Jde o nejstarší kontinuálně fungující rodinnou firmu v oblasti pekárenství a stále si zakládá na tradičních výrobních postupech, které nám mnohdy dají nahlédnout až sto let do minulosti. Používá se typická francouzská mouka z měkké pšenice v kombinaci s fermentovaným těstem či kváskem a peče se v kamenných pecích. Pekařství PAUL si zakládá na tom, aby jejich produkty chutnaly po celém světě stejně skvěle, a tak jsou receptury pro všechny franšízy stejné. Pokud by některá pobočka chtěla uvést vlastní recept, musí být tento nejprve schválen ve Francii. Některé produkty se nyní vyrábějí přímo v jednotlivých pekárnách, avšak tradiční a oblíbené croissanty se dováží přímo z Francie. U nás působí pekárna PAUL pouze v Praze, a to dokonce i při objednání zboží online. Žádné rozšiřování do ostatních měst zatím není v plánu.
Čím dál tím víc gastronomických zařízení nabízí svým zákazníkům i možnost objednat si své oblíbené produkty na internetu a nechat si je rozvážkovou službou doručit až do domu. Koronavirová epidemie a s ní spojená opatření tento trend ještě podpořily.
Nyní si můžete nejkvalitnější produkty francouzské gastronomie objednat i na e-shopu Rohlík.cz. Po půlročním testování je nyní od půlky září možné objednat si to nejlepší z nabídky pekařství PAUL. V nabídce je například již zmíněný croissant, tradiční francouzské bagety či luxusní ořechový chléb, a to za stejnou cenu jako přímo na prodejně.
Pekařství PAUL posiluje i vlastní e-shop, kde najdete téměř kompletní sortiment od sladkého pečiva až po kávu.
Zaujal vás článek?
Autor: redakce
Místo pro Vaše odkazy. V případě splnění registračních podmínek zdarma zveřejníme.
Vyhledávání Nová registraceChcete zůstat v obraze? Připojte se k naší komunitě profesionálů. Objednejte si zasílání nejaktuálnějších příspěvků mailem.
Přihlásit k odběru
Nový příspěvek do diskuse