Sklad mouky a dalších důležitých potravin- první potravinová banka Zlínského kraje byla otevřena v Otrokovicích
  

Sklad mouky a dalších důležitých potravin- první potravinová banka Zlínského kraje byla otevřena v Otrokovicích


Od 22. 1. 2016 funguje Potravinová banka už i ve Zlínském kraji, konkrétně v Orokovicích. Poslouží ke skladování důležitých a trvanlivých potravin, ke kterým patří například mouka, těstoviny, cukr, konzervy, nápoje a mnoho dalších položek. Různé typy mouky a jiné základní potraviny budou postupně doplňovány a uloženy ve sklepních místnostech budovy Městského úřadu Otrokovice, sloužících jako skladovací prostory.




První sklad patřící České Federaci potravinových bank byl otevřen před deseti lety v Praze a od té doby jich utěšeně přibývá. V Evropě je podobných skladů již přes 250 celkem ve 22 státech. Jaké je vlastně poslání tohoto konání? Potravinová banka zdarma získává potraviny, zajistí jejich skladování a v případě potřeby je distribuuje bezplatně organizacím, které pomáhají lidem v potravinové nouzi. Přispět můžete i vy, a to trvanlivými potravinami jako je rýže, mouka, těstoviny, dehydrované a instantní výrobky, konzervované potraviny, dětská výživa a mnohým dalším. Stačí kontaktovat pracovníka potravinové banky na telefonu 704 412 301 a dohodnout se na podmínkách převzetí potravin.


Zaujal vás článek?   


Autor: redakce

Sklad mouky a dalších důležitých potravin- první potravinová banka Zlínského kraje byla otevřena v Otrokovicích

 



V diskusi zatím není žádný příspěvek. Buďte první!

Nový příspěvek do diskuse



Katalog firem,
produktů a služeb

Místo pro Vaše odkazy. V případě splnění registračních podmínek zdarma zveřejníme.

Vyhledávání Nová registrace

Newsletter

Chcete zůstat v obraze? Připojte se k naší komunitě profesionálů. Objednejte si zasílání nejaktuálnějších příspěvků mailem.

Přihlásit k odběru
Podnikatelský svaz pekařů a cukrářů
TEN ART, spol. s r.o.
Vyzkoušej Ekonomický Software DUNA
Výstaviště České Budějovice a.s.
MODERNÍ TECHNOLOGIE PRO POTRAVINÁŘSKÝ PRŮMYSL IV