Kavárnu provoněl biochleba
  

Kavárnu provoněl biochleba


Co jsou biopotraviny a proč je jíst, tak na tyhle otázky se hledali odpovědi v Brně 23.9.2009 na akci Bio v kavárně Mezzanince na Údolní ulici. Kromě přednášek si lidé vyzkoušeli bio výrobky na vlastní kůži a to třeba tak, že si sami upekli biochleba či biobagetu.




Ve zmíněné kavárně probíhali celý týden workshopy a přednášky o zdravém životním stylu. Návštěvníci si nejvíce pochvalovali chleba z biomouky, který měl podle nich nejen lepší chuť, ale také větší objem. Podle organizátorky Alexandry Ruberové byla akce úspěšná a příští rok se zopakuje opět. Naše redakce bude samozřejmě u toho.


Zaujal vás článek?   


Autor: redakce



V diskusi zatím není žádný příspěvek. Buďte první!

Nový příspěvek do diskuse



Katalog firem,
produktů a služeb

Místo pro Vaše odkazy. V případě splnění registračních podmínek zdarma zveřejníme.

Vyhledávání Nová registrace

Newsletter

Chcete zůstat v obraze? Připojte se k naší komunitě profesionálů. Objednejte si zasílání nejaktuálnějších příspěvků mailem.

Přihlásit k odběru
Podnikatelský svaz pekařů a cukrářů
TEN ART, spol. s r.o.
Vyzkoušej Ekonomický Software DUNA
Výstaviště České Budějovice a.s.
MODERNÍ TECHNOLOGIE PRO POTRAVINÁŘSKÝ PRŮMYSL IV
Futurpol - dodáváme a servisujeme ucelená řešení pro pekárenské a potravinářské provozy a surovinová hospodářství.