Akci slavnostně zahájil ministr zemědělství ČR Petr Gandalovič. Čím byl veletrh zajímavý a na co se orientoval? V oblasti potravinářství byl letošní ročník zaměřen především na čerstvé produkty, ryby, maso a mléčné výrobky. Dále se zde prezentovali vinaři z různých zemí a pozadu nezůstala ani oblast pivovarnictví. Ve vystavovaném sortimentu byly zastoupeny také pekařské technologie, různé oblasti potravinářství vč. populárních bioproduktů.
Kromě jiného výstava nabídla také oblast komerčního a ekologického zemědělství, lesnictví a krajinných úprav a zejména témata jako jsou obnovitelné zdroje, šlechtění dobytka apod. Grune Woche se poprvé konala v roce 1926 a její charakter je především prodejní. Výstava je vnímána odbornou i laickou veřejností jako každoroční prestižní záležitost a je vždy velkou příležitostí k setkání odborníků z oblasti potravinářství, pivovarnictví, pekařství a zemědělství.
Zaujal vás článek?
Autor: redakce
Místo pro Vaše odkazy. V případě splnění registračních podmínek zdarma zveřejníme.
Vyhledávání Nová registraceChcete zůstat v obraze? Připojte se k naší komunitě profesionálů. Objednejte si zasílání nejaktuálnějších příspěvků mailem.
Přihlásit k odběru
Nový příspěvek do diskuse