Spotřebitelé již na regionální poctivé potraviny slyší, vrací se k nim a cílem této akce je, aby byly co nejvíce upřednostňovány před masovou průmyslovou výrobou. Značka regionální potraviny pak může běžnému člověku pomoci v orientaci během nákupu. Je zárukou kvality, garantuje původ, jedinečnost a tradiční receptury.
Pro přehlednost jsou potraviny rozděleny do devíti kategorií:
V loňském roce se o toto ocenění ucházelo 82 výrobků od 32 výrobců a nejsilnější zastoupení měly tradičně pekařské výrobky. Bude tomu tak i letos?
Zaujal vás článek?
Autor: redakce
Místo pro Vaše odkazy. V případě splnění registračních podmínek zdarma zveřejníme.
Vyhledávání Nová registraceChcete zůstat v obraze? Připojte se k naší komunitě profesionálů. Objednejte si zasílání nejaktuálnějších příspěvků mailem.
Přihlásit k odběru
Nový příspěvek do diskuse