Jméno majitele Romana Koblížka krásně rezonuje s jeho živobytím, avšak pekařem nebyl odjakživa. Od otevření pekárny ho jeho okolí zrazovalo. Naštěstí byl optimista.
K pekařskému řemeslu měl Roman blízko vždy. Původně totiž pracoval jako obchodní zástupce společnosti, která prodává pekárenské technologie. Jeho návštěvy pekáren po celé naší republice ho nakonec inspirovaly k otevření vlastní pekárny. Nelíbilo se mu totiž, že většina podniků nabízí předpečené polotovary a rozhodl se otevřít pekárnu, kde mohou zákazníci na vlastní oči pozorovat práci pekařských mistrů a téměř jim nahlížet pod ruce. Důvěra a spokojenost zákazníka je zde na prvním místě.
O hladký chod provozu se stará 5 stálých zaměstnanců za občasné výpomoci brigádníků. Plánuje se ovšem rozšíření a dalším krokem by mělo být otevření pobočky v Hradci Králové.
V pekárně si dělají vše od začátku až do konce, od kvásku až po hotové pochutiny. Používají se zde poctivé suroviny a zakládají si na čerstvosti.
Největším miláčkem zákazníků jsou povidlové a tvarohové koláče z mléka, másla, sádla a vajec. Žádná dieta, ale naše babičky by měly radost!
Kromě koláčů zde můžete vyzkoušet klasické pšeničné a žitné chleby, bagetky nebo ciabaty. Jen rohlíky tu nečekejte!
Do práce si navíc můžete každý den odnést čerstvě obložené bagety se sušenou šunkou či třeba tousty s tuňákem. Vybere si tu zkrátka každý.
Zaujal vás článek?
Autor: redakce
Místo pro Vaše odkazy. V případě splnění registračních podmínek zdarma zveřejníme.
Vyhledávání Nová registraceChcete zůstat v obraze? Připojte se k naší komunitě profesionálů. Objednejte si zasílání nejaktuálnějších příspěvků mailem.
Přihlásit k odběru
Nový příspěvek do diskuse