https://www.traditionrolex.com/18 Pozvánka na soutěž PEKAŘ ROKU 2014 | Pekařské Technologie online https://www.traditionrolex.com/18
Pozvánka na soutěž PEKAŘ ROKU 2014
  

Pozvánka na soutěž PEKAŘ ROKU 2014


Podnikatelský svaz pekařů a cukrářů v ČR jako odborný garant Mezinárodního veletrhu mlynářství, pekařství a cukrářství MBK 2014 pořádá ve dnech 25. – 28. 2. 2014 dovednostní soutěž o národní titul „Pekař roku 2014 - kategorie junior“ a soutěž o mistrovské řemeslné ztvárnění pekařského a cukrářského výrobku „Nejatraktivnější pekařský a cukrářský výrobek roku 2014“ (BVV Brno, Pavilon V, expozice č. 001).




Dovednostní soutěže organizované cechovním sdružením českých pekařů a cukrářů mají již dlouhou tradici a pozitivní vliv na odborný růst soutěžících. Zdravá rivalita přispívá ke zvyšování řemeslné zručnosti, správných výrobních návyků a k růstu kvalifikace. Účastníci získávají velmi cenné zkušenosti pro svoji budoucí praxi a upevňují si zároveň i hrdost k pekařskému a cukrářskému řemeslu. Výchova mladé generace potravinářů je šancí vrátit se opět k poctivému řemeslu a výrobě kvalitních tuzemských potravinářských výrobků.

 

Již 19. ročník soutěže organizovaný Svazem pekařů a cukrářů se bude konat v pekařském centru pavilonu V Brněnského výstaviště. Atraktivní podívaná – pečení přímo před očima diváků a možnost shlédnout exponáty vytvořené zručnými pekaři a cukráři – tradičně poutá obrovský zájem odborné i laické veřejnosti. K atraktivitě soutěží jistě přispěje i „Pokus o překonání rekordu v pletení pletýnek“ na čas, který přijede změřit a zaregistrovat agentura Dobrý den z Pelhřimova.

 

V rámci zahájení Mezinárodního potravinářského veletrhu mlynářství, pekařství a cukrářství MBK 25. února v 11.00 hodin je očekávána na pekařském stánku návštěva vládní delegace v čele s ministrem zemědělství Marianem Jurečkou.

 

Program soutěží:

 

Středa 26. února, 10.00 – 16.00 hod:

  • výroba chleba a běžného pečiva, výstavka soutěžních a atraktivních výrobků.

 

Čtvrtek 27. února:

  • 10.00 – 12.00 hod: výroba vánoček a koláčů,
  • 12.00 hod: vystavení soutěžních výrobků,
  • 14.30 hod: pokus o rekord – pletení pletýnek na čas,
  • 15.00 hod: slavnostní vyhlášení výsledků, předání cen, závěr.

 

Věříme, že využijete příležitosti navštívit národní soutěž mladých pekařských a cukrářských talentů a informovat o ní naši veřejnost. Odborníci z pekařského a cukrářského Svazu jsou také připraveni mediím poskytnout zajímavé rozhovory na téma výchovy mladých potravinářů a kvality pekařských a cukrářských výrobků.

 

Podnikatelský svaz pekařů a cukrářů v České republice je významné potravinářské profesní sdružení, které hájí zájmy a podporuje činnost firem podnikajících v pekařském a cukrářském oboru. V současné době sdružuje 100 členů - pekáren a cukráren, dodavatelů strojního zařízení, surovin a služeb pro tyto obory a potravinářských škol. Více informací na www.svazpekaru.cz

 

Kontakt:

Ing. Jaromír Dřízal,
předseda svazu,
tel.: 266 199 202,
mobil: 602 246 848
e-mail: drizal@svazpekaru.cz

Hana Novotná,
Native PR,
tel.: 221 592 450,
mobil: 775 691 987,
e-mail: hana.novotna@nativepr.cz


Zaujal vás článek?   


Autor: redakce



V diskusi zatím není žádný příspěvek. Buďte první!

Nový příspěvek do diskuse



Katalog firem,
produktů a služeb

Místo pro Vaše odkazy. V případě splnění registračních podmínek zdarma zveřejníme.

Vyhledávání Nová registrace

Newsletter

Chcete zůstat v obraze? Připojte se k naší komunitě profesionálů. Objednejte si zasílání nejaktuálnějších příspěvků mailem.

Přihlásit k odběru
Podnikatelský svaz pekařů a cukrářů
TEN ART, spol. s r.o.
Vyzkoušej Ekonomický Software DUNA
Výstaviště České Budějovice a.s.
MODERNÍ TECHNOLOGIE PRO POTRAVINÁŘSKÝ PRŮMYSL IV
Futurpol - dodáváme a servisujeme ucelená řešení pro pekárenské a potravinářské provozy a surovinová hospodářství.