Koncept restaurace Eska se vrací k lokálním a v dřívějších dobách tradičním surovinám. K tomu se neodmyslitelně pojí čerstvé pečivo podle původních receptur, na které byli zvyklí naší prarodiče. Restaurace Eska potřebovala přesně takové pečivo, proto k restauraci založili vlastní pekárnu. Podobnou analogii lze spatřit i u restaurace Čestr z řetězce Ambiente, která dodávku čerstvého a kvalitního masa vyřešila založením vlastního řeznictví.
Pekárna restaurace Eska peče vlastní chleba nejen pro potřeby mateřské restaurace, ale i pro ostatní podniky z řetězce Ambiente. Pečivo zároveň prodává maloobchodním zákazníkům. V současné době pekárna peče dva druhy chleba s názvy 33 a 66. Číslovky vyjadřují procentuální podíl BIO žitné mouky. Zbytek zpravidla tvoří BIO pšeničná mouka a další suroviny. Ceny obou druhů chleba se pohybují od 75 do 80 Kč.
Rok od otevření pekárna denně vyrobí 460 bochníků. Produkce se rychle blíží k celkové kapacitě pekárny, která představuje 600 bochníků chleba. Pekařství Eska se proto již poohlíží po rozšíření o novou pobočku. Kromě chlebů pekárna denně peče domácí buchty, bábovky, koláče a loupáky. K čerstvému pečivu a doplňkovému sortimentu od místních farmářů nabízí pekařství Eska jedno inovativní občerstvení. Tím je obložený krajíc chleba namazaný domácí pomazánkou či máslem a marmeládou.
Zaujal vás článek?
Autor: redakce
Místo pro Vaše odkazy. V případě splnění registračních podmínek zdarma zveřejníme.
Vyhledávání Nová registraceChcete zůstat v obraze? Připojte se k naší komunitě profesionálů. Objednejte si zasílání nejaktuálnějších příspěvků mailem.
Přihlásit k odběru
Ntehoq https://newfasttadalafil.com/ - Cialis Hk Viagra Amazon Best Prices On Cialis 5 Mg Vczhlb Cialis cialis donde puedo comprar Sorbpj Nzkdya Outlook Prognosis Acidosis can be dangerous if untreated. https://newfasttadalafil.com/ - canadian pharmacy cialis 20mg Generic Zentel 400mg
tamoxifen nolvadex 5b00760 Fox EM, Arteaga CL, Miller TW 2012 Abrogating endocrine resistance by targeting ERО± and PI3K in breast cancer.
Nový příspěvek do diskuse