Cheesecake tvoří dvě základní vrstvy: korpus z rozdrobených sušenek a krémová vrstva. Právě na korpus se skvěle hodí sušenky od Zemanky a vybírat nemusíte jen podle chuti. V nabídce je spousta produktů bez lepku či bez bílého cukru, a tak bude cheesecake vhodný i pro milovníky sladkého s nějakou tou potravinovou intolerancí.
Ctitele té největší klasiky jistě osloví tradiční Máslové bio sušenky s ovesnými vločkami (bio máslo, bio hladká a celozrnná pšeničná mouka, bio ovesné vločky, bio syrovátka, bio třtinový cukr a bio vanilkové aroma). Korpusu dodají plnou máslovou chuť v tom nejtradičnějším pojetí.
Vyznavači čokolády a kávy sáhnou po Bio čoko-kokoskách s 60 % hořkou čokoládou (bio hladká a celozrnná pšeničná mouka, bio třtinový cukr, bio strouhaný kokos, bio hořká čokoláda, bio kakaový prášek a bio vanilkové aroma), Bezlepkových pohankových bio hrudkách s čokoládou (bio pohanková mouka, bio třtinový cukr, bio vejce, bio kukuřičná mouka, bio hořká čokoláda, bio kakaový prášek a bio vanilkové aroma) nebo Kávových bio sušenkách s kokosem (bio hladká a celozrnná pšeničná mouka, bio třtinový cukr, bio strouhaný kokos, bio kakaový prášek, bio káva a bio kardamom).
A těm, kdo rádi experimentují, jistě padnou do noty Medové bio perníčky (bio hladká pšeničná mouka, bio třtinový cukr, bio med, bio vejce, bio skořice mletá, bio perníkové koření) nebo Bezlepkové pohankové bio perníčky (bio pohanková a kukuřičná mouka, bio třtinový cukr, bio med, bio vejce, bio skořice mletá, bio perníkové koření).
„Obecně mám ráda, když si můžu koupit produkty, které jsou z poctivých surovin (poctivé máslo v sušenkách, bio mouka atd.), jsou dobře zpracované a skvěle vychucené. Na trhu je velmi těžké najít sušenky, které obsahují máslo a ne žádné ztužené tuky, a které nejsou přehnaně doplněné kořením. U značky Zemanka se můžeme spolehnout, že každá várka chutná skvěle,“ říká food influencerka a účastnice MasterChef Česko 2020 Pavlína Lubojatzky.
Na krémovou vrstvu je potřeba hutnější čerstvý sýr s extra mléčnou a svěží chutí, který zajistí větší lahodnost finálního dezertu a vyšší tučnost, díky které bude krém lépe držet. Podle food influencerky Pavlíny Lubojatzky je tou pravou ingrediencí právě Lučina Smetanová a to hlavně kvůli svému čistému složení z tvarohu a smetany.
Stačí dodržet pár důležitých kroků – odpočinutí surovin, zamražení korpusu, pečení, odpočinutí a chlazení. Pak už jen nejdůležitější akce: vychutnat si vlastnoručně připravený cheesecake z těch nejlepších surovin se svou drahou polovičkou, rodinou, přáteli či kolegy.
Foto: archiv Biopekárna Zemanka
Zaujal vás článek?
Autor: Tisková zpráva
Místo pro Vaše odkazy. V případě splnění registračních podmínek zdarma zveřejníme.
Vyhledávání Nová registraceChcete zůstat v obraze? Připojte se k naší komunitě profesionálů. Objednejte si zasílání nejaktuálnějších příspěvků mailem.
Přihlásit k odběru
Nový příspěvek do diskuse