Konference EuroCereal 2011 se bude zabývat definováním klíčových otázek v této oblasti a hledat cestu pro evropské vědce a technology, zabývajícími se oblininami, k jejich řešení.
Konference se bude věnovat těmto čtyřem hlavním tématům:
Konference EuroCereal 2011 se bude konat 6. a 7. prosince v Chipping Campden (Gloucestershire) ve Velké Británii při Campden BRI (UK), což je britská největší nezávislá členská organizace, která provádí výzkum a vývoj pro potravinářský a nápojový průmysl po celém světě. Výzkumnému průmyslu poskytuje technické a poradenské služby, potřebné k zajištění bezpečnosti a kvality produktu, efektivity procesů a inovace výrobku a procesů.
EuroCereal je dále podporován i časopisem Journal of Cereal Science, který byl založen v roce 1983 jako mezinárodní fórum pro publikaci původních výzkumných prací pokrývajících všechny oblasti obilninářské vědy, vztahující se k funkční a nutriční kvalitě obilních zrn a jejich výrobků.
Pořadatelem akce je organizace Elsevier B.V. (UK), přední světový vydavatel vědeckých, technických a lékařských produktů a služeb, spolupracující se světovou vědeckou a lékařskou komunitou. Jeho 7000 zaměstnaců ve více než 70 lokacích po celém světě vydává každoročně přes dva tisíce odborných časopisů a 1900 knih.
Mezi vystavovateli na této konferenci jsou i zástupci z oboru potravinářských technologií jako např. CHOPIN Technologies (FR), Think Stothard Limited (UK), Baker Perkins Ltd. (UK), či skupina CSM Global sdružující mimo jiné i pekařské technologie a značky Agivega (IT), Artisal (LU), BakeMark (UK), Baker&Baker (DE), Bender-Iglauer (A), Braims (IT), Brill (UK), Caravan Ingredients (USA), Concadoro (IT), Croexsa (ES), Debco (BE), Dejaut (FR), Goldfrost (DE), Margo (FR), Masterline (IT), MeisterMarken (DE), Molco (FR), Readi-Bake (USA), Trigal Dorado (MX), Ulmer Spatz (DE), Waldkorn (BE), Westco (USA) a další.
Zaujal vás článek?
Autor: redakce
Místo pro Vaše odkazy. V případě splnění registračních podmínek zdarma zveřejníme.
Vyhledávání Nová registraceChcete zůstat v obraze? Připojte se k naší komunitě profesionálů. Objednejte si zasílání nejaktuálnějších příspěvků mailem.
Přihlásit k odběru
Nový příspěvek do diskuse