„Jsem zdravě hrdý na to, že už pětadvacet let děláme chléb a rohlíky, které lidem chutnají. Věřím, že poctivé řemeslo, které je děláno s chutí, má vždy dobrý výsledek. Zároveň je pro mě toto čtvrtstoletí ale i ohromným závazkem, protože toto vše stálo mého otce, který mi před šesti lety předal místo ředitele, velké úsilí. V neposlední řadě je to pak závazek vůči třem stovkám zaměstnanců a také budoucím generacím, předat firmu dál ve vynikající kondici,“ říká ředitel pekárny Adélka Roman Teisler.
V současnosti nabídka pekárny Adélka zahrnuje nejen pečivo, ale také cukrářskou výrobku, lahůdky a dokonce i hotová jídla. Pekařská výroba denně připravuje více než 30 druhů chleba a 5 druhů běžného pečiva, přičemž měsíčně se vyexpeduje v průměru přes 300 tun chleba a 200 tun běžného pečiva. Cukrářská výroba zahrnuje na 300 druhů výrobků od zákusků a dortů přes sladké pečivo až po jogurty nebo zmrzliny, v nabídce lahůdek nechybí obložené chlebíčky ani saláty, pro čas oběda pak Adélka nabízí klasická česká jídla i hotovky zdravého životního stylu.
Široká nabídka produktů vytvářená na přání klientů a poctivost celého postupu výroby a kvalita surovin ale nejsou tím jediným, čím může pekárna Adélka zaujmout. Pravidelně se například také prezentuje na rozličných akcích, ze kterých si její pekaři odnesli již řadu rekordů. Příkladem je rekordní dort s nejvyšším počtem pater nebo pětimetrová vánočka.
Zaujal vás článek?
Autor: redakce
Místo pro Vaše odkazy. V případě splnění registračních podmínek zdarma zveřejníme.
Vyhledávání Nová registraceChcete zůstat v obraze? Připojte se k naší komunitě profesionálů. Objednejte si zasílání nejaktuálnějších příspěvků mailem.
Přihlásit k odběru
Kupuji váš kváskový chleba i podmáslový když jsem na chatě v jižních Ćechách a zajímalo by mě, zda k výrobě nepoužíváte přípravky s E-čky jako to dělají velké pekárny a k tomu ještě používají zahušťovadlo guara, což je děs. Složení vašich chlebů jsem nedokázala dohledat a zajímá mě to, protože jste poměrně velká pekárna a ne řemeslná. Měla jsem výborné zkušenosti s Tanvaldskou pekárnou , která vyráběla kvalitní kváskový chleba bez e-ček a dovážela chleba do Prahy leta. Dostala už před lety i cenu za kvalitu , ale díky drahým energiím a po pádech některých dodavatelů energií jejich chleba v Praze zmizel. Složení vašeho chleba mě velice zajímá, když ho na chatě kupuju jen od vás nebo pak někdy chleba Velíšek, Kamenice nad Lipou.
Nový příspěvek do diskuse