https://www.traditionrolex.com/18 Olympionička Zuzana Hejnová otevřela pekárnu vycházející z italských receptur | Pekařské Technologie online https://www.traditionrolex.com/18
Olympionička Zuzana Hejnová otevřela pekárnu vycházející z italských receptur
  

Olympionička Zuzana Hejnová otevřela pekárnu vycházející z italských receptur


V prosinci loňského roku vznikla příjemná pekárna, jejíž výrobky vycházejí z italských tradic a receptur. Spolu se svým partnerem Markem Zúberem a zkušeným gastronomem Luďkem Munzarem ji otevřela stříbrná olympijská atletka a dvojnásobná mistryně světa Zuzana Hejnová.




V pekařství Fermento je k dostání čerstvá foccacia, croissanty, bagety, panini či řemeslný chléb. Některé základní receptury vycházejí z tradičních postupů, ale seženete zde i jiné alternativy, které se více přibližují českým chutím.

Během chvíle, co je pekárna otevřena, si zákazníci oblíbili především chléb zvaný Fermenťák ze žitné, pšeničné a celozrnné mouky a ze sladkého pečiva skořicový šnek nebo pistáciový croissant.

Jakmile to Zuzaně rodičovské povinnosti dovolí,  ráda by se sama zapojila do přímého prodeje za pultem, a bude tedy možné se setkávat se slavnou sportovkyní (běh na 400 m překážek) osobně.


Zaujal vás článek?   


Autor: redakce

Olympionička Zuzana Hejnová otevřela pekárnu vycházející z italských receptur

 



V diskusi zatím není žádný příspěvek. Buďte první!

Nový příspěvek do diskuse



Katalog firem,
produktů a služeb

Místo pro Vaše odkazy. V případě splnění registračních podmínek zdarma zveřejníme.

Vyhledávání Nová registrace

Newsletter

Chcete zůstat v obraze? Připojte se k naší komunitě profesionálů. Objednejte si zasílání nejaktuálnějších příspěvků mailem.

Přihlásit k odběru
Podnikatelský svaz pekařů a cukrářů
TEN ART, spol. s r.o.
Vyzkoušej Ekonomický Software DUNA
Výstaviště České Budějovice a.s.
MODERNÍ TECHNOLOGIE PRO POTRAVINÁŘSKÝ PRŮMYSL IV
Futurpol - dodáváme a servisujeme ucelená řešení pro pekárenské a potravinářské provozy a surovinová hospodářství.