V pekařství Fermento je k dostání čerstvá foccacia, croissanty, bagety, panini či řemeslný chléb. Některé základní receptury vycházejí z tradičních postupů, ale seženete zde i jiné alternativy, které se více přibližují českým chutím.
Během chvíle, co je pekárna otevřena, si zákazníci oblíbili především chléb zvaný Fermenťák ze žitné, pšeničné a celozrnné mouky a ze sladkého pečiva skořicový šnek nebo pistáciový croissant.
Jakmile to Zuzaně rodičovské povinnosti dovolí, ráda by se sama zapojila do přímého prodeje za pultem, a bude tedy možné se setkávat se slavnou sportovkyní (běh na 400 m překážek) osobně.
Zaujal vás článek?
Autor: redakce
Místo pro Vaše odkazy. V případě splnění registračních podmínek zdarma zveřejníme.
Vyhledávání Nová registraceChcete zůstat v obraze? Připojte se k naší komunitě profesionálů. Objednejte si zasílání nejaktuálnějších příspěvků mailem.
Přihlásit k odběru
Nový příspěvek do diskuse